Arbetar du idag som Operativ IT-ansvarig och är redo att sätta din prägel? Trivs du med att hantera både strategiska och operativa utmaningar i ditt dagliga arbete? Sök då till rollen som Operativ IT -ansvarig till DLP Drinks Logistics  Partner AB!

Din Vardag

Som Operativ IT-ansvarig på DLP Drink Logistics Partner AB kommer du vara en drivande aktör i den digitaliseringsresa som är påbörjad. Just nu sker ett stort systembyte av ERP och WMS systemen. Nu söker man en IT ansvarig som kan forma IT organisationen så att den möter verksamhetens behov.

Som Operativ IT-ansvarig kommer du med två kollegor jobba operativt med allmän helpdesk och support till användare i organisationen. Utöver detta kommer ni arbeta med systemadministration, konfigurering, inköp av nya tjänster, felsökning samt förvaltning utav lokalt nätverk och hårdvara. Ni kommer även att underhålla och förädla O365 miljön. Du har också  ett ansvar i att proaktivt identifiera förbättringar och ta fram samt exekvera nya IT strategier samt genomföra olika utvecklingsprojekt.

I din roll kommer du jobba nära nyckelanvändare i organisationen, ledningsgruppen samt leverantörer som du kravställer mot. DLP söker nu någon som har ett starkt driv och vill vara med på att bygga upp en ny välfungerande  IT-organisation och där du kan ha en stor inverkan på framtiden.

Placeringsort: Jordbo

Vem är du

För att passa i rollen som Operativ IT-ansvarig har du:

  • Minst 5 års erfarenhet i liknande roll där du har arbetat med IT-förvaltning och utveckling i större komplexa miljöer.
  • Relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Bred förståelse av affärssystem, M365 landskapet och nätverk
  • Erfarenhet av att ta fram IT-strategier och exekvera dessa
  • Erfarenhet av att bygga och leda team
  • Talar och skriver svenska samt engelska flytande

Vi blir extra intresserade av din ansökan om du har erfarenhet av ERP Business Central samt WMS Manhattan Scale.

Som person är du självgående och trivs där du har ett stort ansvar i att driva arbetet framåt. Du är kreativ och har en stark förmåga i att omsätta detta till praktiken. Utöver detta agerar du prestigelöst och har starka ledaregenskaper.

Kontakt:

I denna rekrytering samarbetar DLP Drinks Logistics AB med Wise IT.

För att söka tjänsten ansöker du enkelt via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustaf Linder på gustaf.linder@wiseit.se

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter

Vi arbetar med löpande urval av kandidater och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Passar vi dig?

DLP, Drinks Logistics Partner AB:s verksamhet startade 1995 av Dagab i samband med att partihandels-monopolet avskaffades. År 2000 förvärvades verksamheten av Wiklöf Holding för att 2002 bli ett dotterbolag till ME Group.

DLP är en av de största leverantörerna av 3PL-tjänster inom alkoholhaltiga drycker som ombesörjer hemtagning, lagring och distribution åt sina nationella och internationella kunder. Den dagliga distributionen till systembolag, grossister och HORECA-kunder i hela Sverige sker från Jordbro.