Vi söker en erfaren Nätverkstekniker för ett spännande uppdrag hos en av våra kunder. Om du har en stark bakgrund inom nätverksteknik och är bekant med Cisco-produkter, är det här uppdraget för dig.

DIN VARDAG

I denna roll kommer du att ansvara för konfiguration och underhåll av nätverksinfrastrukturen, inklusive både switching och routing. Du kommer att säkerställa att nätverket fungerar optimalt och att alla säkerhetsstandarder följs noggrant. En viktig del av dina arbetsuppgifter blir att diagnostisera och åtgärda nätverksrelaterade problem för att minimera driftstopp och upprätthålla hög tillgänglighet. Du kommer också att samarbeta nära med IT-teamet för att implementera nya nätverkslösningar och genomföra uppgraderingar vid behov. Dessutom förväntas du dokumentera alla nätverkskonfigurationer och förändringar för att säkerställa att informationen alltid är uppdaterad och tillgänglig för teamet.

VEM ÄR DU?
  • Minst 3 års erfarenhet som Nätverkstekniker.
  • Djupgående kunskaper inom Cisco, inklusive både routing och switching.
  • Erfarenhet av att arbeta i miljöer där svenska och engelska används dagligen.
  • Förmåga att självständigt hantera nätverksprojekt från planering till genomförande.

Önskvärda egenskaper:

  • Certifieringar inom Cisco (t.ex. CCNA, CCNP) är meriterande.
  • Stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta under press.
  • Erfarenhet av att arbeta i både små och stora nätverksmiljöer.

Startdatum: Omgående

Placering: På plats hos kund i centrala Göteborg med möjlighet till viss flexibilitet.

PASSAR VI DIG?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa? Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Johan Karlsson (Johan.karlsson@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.