Är du en driven person med goda kunskaper inom Application Management?
Trivs du i en bred roll med stort ansvar?

Nu söker vi efter en duktig Application Manager Nordic till Cary Group!


DIN VARDAG

I rollen som Application Manager Nordic skall man vara ansvarig för förvaltningen och utvecklingen av de nordiska organisationens applikationer.

Du skall säkerställa att applikationerna uppfyller verksamhetens krav och behov samt övervaka den dagliga driften av affärsapplikationerna och löpande säkerställa att de är tillgängliga och fungerar optimalt för alla användare.

Du skall också:

  • Planera och genomföra uppgraderingar och förbättringar av applikationerna.
  • Samordna och leda projekt inom applikationsområdet.
  • Felsöka, testa och åtgärda problem som uppstår i applikationerna.
  • Samarbeta med interna och externa intressenter för att säkerställa en effektiv applikationshantering

I rollen som Application Manager Nordic kommer du att arbeta som bryggan mellan verksamheten och tekniken. Du krävställer mot leverantörer och agerar samordnar för olika utvecklingsprojekt.

Som Application Manager Nordic behöver du förstå verksamhetens behov och affären för att sedan kunna översätta det till utvecklare och leverantörer av tekniken.

Här letar vi efter dig trivs med att jobba mångfacetterat och ta ansvar samt arbeta både verksamhetsnära och nära IT och tekniken.

VEM ÄR DU?

Vi letar efter dig som har erfarenhet och arbetat några år med applikationsförvaltning och utveckling. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av leverantörsstyrning i en beställarroll och trivs i en roll med fokus på affärsnytta och användarvänlighet.

Kvalifikationer:

  • Relevant högskoleutbildning inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Några års erfarenhet av arbete med applikationsförvaltning och utveckling.
  • Goda kunskaper i systemintegration och databashantering.
  • Erfarenhet av projektledning och samordning.
  • Stark problemlösningsförmåga och analytiskt tänkande.
  • God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med olika intressenter.
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska

Om du är förtrogen med Azure och agila metoder är det meriterande.

Som person ser vi att du är kan arbeta både självgående och initiativrikt. Du är strukturerad och noggrann samtidigt som du kan vara flexibel och anpassningsbar i ditt arbete. Rollen kräver också att du teamorienterad och har en god samarbetsförmåga.

OM CARY GROUP

Välkommen till Cary Group – en snabbväxande internationell koncern med den perfekta mixen av entreprenöriell anda och trygg struktur. Vi är en av marknadsledarna i Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien, Spanien, Portugal, Tyskland, Österrike, Luxemburg och Belgien inom reparation och byte av fordonsglas med ett kompletterande erbjudande inom reparation av plåt- och lackskador. Vi erbjuder tjänster som förlänger fordonens livslängd och bibehåller deras säkerhetsfunktioner, och vi strävar alltid efter att reparera i stället för att byta ut. Cary Group har under de senaste åren vuxit snabbt, bl.a. via förvärv både internationellt och nationellt. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper vi kunden att göra enkla och hållbara val.

Vi månar om vår varma, inkluderande kultur och investerar i aktiviteter och event för att stärka vårt team.

Vårt kontor är beläget i Hammarby sjöstad i Stockholm.

För mer information besök, Hem – Cary Group


ANSÖKAN & KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar Cary Group med Wise IT. Om du vill veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Sandra Åhs, på sandra.ahs@wiseit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post, då vi värnar om din personliga integritet.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter. Urval för tjänsten sker löpande.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!