Serviceinriktad supporttekniker till vår kund i Stenungsundsområdet.

DIN VARDAG

Som Supporttekniker är din vardag fylld av spännande möten med både externa och interna kunder. Du kommer vara ansiktet utåt för företaget och ansvara för att lösa ärenden både på plats hos kund, både via telefon och ärendehanteringssystemet. Ditt arbete innebär teknisk support för en mängd olika områden. Du kommer säkerställa en hög servicegrad och ger rådgivning för att lösa inkomna ärenden inom IT-området. Här får du möjligheten att kombinera din passion för IT med kundkontakt.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som Supporttekniker söker vi dig som har något eller några års erfarenhet av IT-support och som trivs med att vara den som kunderna möter för att lösa deras problem. Din pedagogiska förmåga och lyhördhet gör dig till en uppskattad resurs för att erbjuda lämpliga lösningar. Du är flexibel och kan hantera flera ärenden på samma gång, samtidigt som du behåller fokus på kundservice och leverans av lösningar.

Utöver det ser vi gärna att du har:

  • Erfarenhet av att leverera IT-support via telefon, chatt och e-post.
  • Goda kunskaper och erfarenhet av att ge support för Microsoft 365 och Microsoft Office i Windowsmiljö.
  • Teknisk kompetens i Microsoftprodukter och drift av Microsoft-baserad IT-miljö, så som Active Diretory, SCCM och Intune.
  • God kommunikativ förmåga i svenska både tal och skrift.

PASSAR VI DIG?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa? Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Adam Westlund Adam.westlund@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.