Är du en skicklig systemutvecklare med bred teknisk kompetens och erfarenhet av att bygga stabila lösningar? Vill du arbeta i ett engagerat team som utvecklar och integrerar system i en spännande miljö? Vi söker en engagerad systemutvecklare för att förstärka vårt team. Ta chansen – skicka in din ansökan idag!

Om tjänsten
Som systemutvecklare på Garantell är du självgående och nyfiken, med ett starkt fokus på backend-utveckling. Du kommer att arbeta med utveckling och underhåll av företagets egenutvecklade IT-system, som driftas internt. Hos oss ligger fokus på systemutveckling och integrationer, och du får möjligheten att utvecklas både brett och djupt inom dessa områden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att vidareutveckla och underhålla våra system för att säkerställa en säker och effektiv IT-miljö. Du kommer även att bidra till både kort- och långsiktiga förbättringar i nära samarbete med produktion och andra avdelningar.

I rollen ingår bland annat att:

  • Underhålla och vidareutveckla företagets interna IT-system.
  • Driva och hantera företagets servermiljö och interna applikationer.
  • Bidra till supportfunktioner för företagets IT-avdelning och övriga verksamheten.
  • Identifiera och implementera förbättringar i system och arbetsprocesser.
  • Samarbeta med olika team inom företaget för att förbättra systemintegrationer och arbetsflöden.

Placeringsort: Värnamo

Vem är du?

Vi söker dig som har goda kunskaper inom backend-utveckling och som gärna tar egna initiativ för att förbättra företagets IT-struktur. Du har god förståelse för teknik och systemutveckling, och du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande:

Krav:

  • Erfarenhet av backend-utveckling, särskilt i Microsoft-miljö.
  • Erfarenhet av Jeeves-utveckling, inklusive anpassning och vidareutveckling av systemet, integration med andra system samt databasarbete i Jeeves.
  • Kunskaper i SQL-server, T-SQL, Python och JavaScript.
  • Erfarenhet av att arbeta med integrationssystem och databaser.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:

  • Erfarenhet av Rest API, WMS, Git, C#, och VBA.
  • Erfarenhet från tillverkande industri.
  • Kunskap om produktionsorienterade affärssystem.

Om oss

Garantell, del av Troax-koncernen, är ett företag baserat i Värnamo, södra Sverige. Vi utvecklar och tillverkar avancerade lösningar i metallnät som används i hela Europa. Vi vill förenkla vardagen både för människor i vår omgivning och oss själva. Vi tror på att allt går att göra enklare.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats där du har möjlighet att påverka och utveckla företagets framtida IT-lösningar. Som en del av Troax-koncernen har vi starka rötter i både lokal och internationell verksamhet, och vi värnar om våra medarbetares utveckling och välmående. Hos oss får du vara en del av ett engagerat team där alla bidrar till företagets framgång.

VI TROR PÅ ATT FÖRENKLA VARDAGEN FÖR MÄNNISKOR


Ansökan & kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Garantell med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Sammi Akaya på sammi.akaya@wiseit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!