Har du ett stort systemintresse? Motiveras du av att ett verksamhetsnära arbetssätt med systemen i fokus? I uppdrag av kund söker vi nu en Systemförvaltare för ett längre spännande uppdrag.

Vi söker dig med genuint systemintresse och som trivs med att arbeta nära verksamheten. Du motiveras av att vara IT avdelningens representant i systemförvaltningen för koncerngemensamma system med fokus på affärssystem och tillhörande system med ansvar för systemens funktionalitet, integrationer och flöden. I rollen har du en viktig roll i att stötta utveckla super users avseende supportbehov och säkerställa rätt förutsättningar och information för att hantera de mest vanliga support, – och användarfrågorna.

Vidare så kommer du att vara delaktig i att vidareutveckla systemförvaltningsprocesser inom koncernen för att säkerställa stabilitet och långsiktighet kring systemförvaltning.

Vem är du?

Vi tror att du har jobbat några i år som systemförvaltare eller har arbetat med systemadministration, systemsupport eller som super user med ekonomibakgrund. Du har en förståelse för såväl teknik, system som verksamhet. Det är meriterande om du har kunskap om databaser och tidigare har arbetat med Unit4 ERP.

Som person är du drivande, strukturerad, lösningsorienterad med god problemlösningsförmåga. Du har förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv likväl som du kan och stimuleras av att dyka ner i detaljer när så behövs. Du är tydlig och pedagogisk i ditt sätt att kommunicera och behärskar svenska väl i tal och skrift. Dokumentation är för dig en naturlig del av arbetet.

Vår kund sitter i fina lokaler på Södermalm i centrala Stockholm. Det är ett konsultuppdrag genom Wise IT och tillsättning sker så snart som möjligt. Möjlighet finns även att på sikt bli anställd direkt hos kund. 

Om Wise IT

Wise IT är experter på kompetenslösningar inom IT. I en snabbföränderlig värld och med teknikdriven utveckling arbetar vi med att säkra konkurrenskraftig IT-kompetens. Det gör vi genom att erbjuda våra medarbetare utmanande uppdrag hos intressanta uppdragsgivare, där vi alltid ser till varje medarbetares fulla potential. Människan har en självklar plats i en framtida teknikutveckling, och genom att inkludera fler i IT-branschen och skapa en mer jämställd rekrytering utmanar vi en traditionell bransch och förändrar framtiden för företag och individer. Wise IT är en energifylld arbetsplats med härliga kollegor, ett öppet klimat och stora möjligheter till utveckling! Vi tror att människor presterar bäst då man får göra det man är riktigt bra på och vi lägger stor vikt vid vår företagskultur som grundas i våra värderingar passion, samarbete, ansvar och mod som vi tillsammans tagit fram.

Vi tycker det är viktigt att man mår bra och har kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa saker vi värdesätter högt. Vi erbjuder så klart friskvårdsbidrag och har även ett flertal initiativ kopplat till CSR såsom samarbeten med Mentor, Röda Korset och gymnasieskolor för att nämna några.

Wise IT är en del av Wise Group som är noterade på Nasdaq OMX SmallCap sedan 2015.